Online tanácsadás
Kérdés:
Kérdést felvető neve: Farkas Imréné Éva
Kedves Brigitta! Nagyon köszönöm válaszát! Én a sütőtököt natúr a sütőben sütve eszem, főként két étkezés között édességpótlóként, ill. éhség ellen.Másik kérdésem a zabpehely liszt, graham liszt, és a fehér tönkölybúza liszt használata után érdeklődnék.Melyik használata jobb, egyáltalán jobb-e az egyéb lisztekhez képest. Köszönöm előre is válaszát! Éva
Válasz:
Kedves Éva!
Ezeket a liszteket felhasználhatja főzéshez (bár én inkább a t. ö. tönkölyt javasolnám). Sütéshez a zabpehelyliszt nem lesz jó, ha csak nem részben használja fel a többi liszttel keverve. Felhasználásuk kedvezőbb táplálkozás élettani szempontból.
Szénhidráttartalmuk figyelembevétele fontos.
Üdvözlettel:
Cs-H B