Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

cukorbetegen is boldogan

Life of Budapest

cukorbetegen is boldogan1998-ban terhességem 4-dik hónapjában derült ki, hogy cukorbeteg vagyok.Ezután inzulin, de azt mondták elmúlik ha megszületik a baba. Ez így is történt, de 10 hónapra rá 1. tipusú cukorbeteg lettem.Összeomlottam, életem végéig szurkálnom kell magam, mindig ez járt a fejembe. Hálaistenek ma már nem tartom ilyen szörnyűnek. 2 éve inzulinpumpám van. Jól érzem magam. A fiam egészséges és szeretem az életet.


Kep

Egyesület

Febr. 14-én lesz 1 éve hogy megalakultunk. Minden hónap harmadik szerdáján találkozunk. Minden alkalommal a témához kapcsolodó előadó jön el. A cukorbeteg sok, a tagság kicsi. Holnap folytatom, de a család már hiányol.

Kep

cukorbetegen is boldogan

Elég kevés időm volt mostanába a blogomra. Be kell vallanom, hogy én nemcsak magammal foglalkozom hanem a többi cukorbeteg társaimmal is. Egyesületet alakítottunk és nagyon sok energiát igényel, de megéri. A cukorértékeim ingadoznak, de ez remélem idő kérdése és beáll.

Kep

ELELEM-hez kérdés

ELELEM blogja felkeltette az érdeklődésem. Ugyanis mi is szeretnénk második babát de én félek a következményektől. Te hogy viselted?1/1
címkék: