Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Még 1 kör az orvosnál

Life of Budapest

 Olvasva: 1163 alkalommal


Még 1 kör az orvosnál


Ma még1-szer elmentem az orvosomhoz, mert megérkezett hozzá a teljes vérkép, valamint elvittem neki a szemészeti leletemet. A szemészeti leletem tökéletes volt, szépen meg is dícsért.

 

A vérképem az 5 hónappal ezelőttihez képest sokat javult, elég sok *-os értéket sikerült visszadolgoznom a normáltartományba, de amit nem, még azok is sokat javultak.

 

Megbeszéltem vele, hogy veszek egy vércukormérő kütyüt. Neten utána néztem, hogy mik vannak, ha valaki tud segíteni mit érdemes, akkor azt örömmel fogadom, a sok paraméterben(tulajdonságban) kissé elvesztem. Nem tudom mivel jobb egy szenzoros, mint egy fotometriás, meg mi a különbség egy 7 ezer forintos meg egy 30 ezer forintos között. (A 7 ezer Ft-s egy 100-as szöggel vesz vért vagy mi?) Ha valaki tudja, hogy Pesten hol lehet ilyet kapni, lehetőleg a 3-as metró (vagy 2-es és 3-as metró) közelében, azt is örömmel venném.

 

Gyógyszeremnek utána kérdeztem, ez nem olyan hasnyálmirígy gyilkos, csak a mellékhatások miatt a következő egyetemi vizsgámig nem ajánlják.

címkék: