Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Miden ok nálam:))

Life of Budapest

 Olvasva: 1322 alkalommal


Miden ok nálam:))


Szia Mindenkinek!

Sok idő eltelt az előző bejegyzésemhez képest, de van 2 nyomós okom amiért nem tartottam fontosnak írni.

1:Tudom, hogy hülyén hangzik, de meg vagyok magammal elégedve:D Amikor kiderült , hogy cukros vagyok ugyan úgy tettem le az evést mint más a cigit(amit sosem csináltam:). Állandóan tökéletesek az értékeim!!!!!!!!! Sorstársak lehet, hogy fellengzősen hangzik de meg tudom erősítene a nagy "öregek" hozzá szólásait, diéta+ sport.

2: Van egy tündéi pici kutyánk:)))))))))Ma voltunk elősszőr sétálni fergeteges volt( bár én pánikoltam:)Bichon Havanese márkájú. Megfontolt döntés volt a kutyus "beszerzése". Segíteni fog egy mostaninál egészségesebb életmód váltáshoz. Most is itt alszik a lábamnál:)))Sosem szerettem kirándulni, viszont innentől nem kérdéses a dolog.......ezerrel a természetbe hiszen sosem leszek egyedűl:))))))))

Mérlegekre még nem sikerült lespórolnom a kaja pénzből, de pozítiv megerősítésnek bőven elég, hogy lazán rámjönnek a 2 évvel ezelőtti ruháim. Tudom ez  a folyamat csak az elején ilyen gyors, de mivel rendben vannak a pajzsmirigy értékeim is, és ráadásul kényszeresen betartom a diétám is gondolom "helyre" jövök:)))))

Viszzatérve egy gondolattal a qtyusra: hihetetlen, hogy már 4 éve itt lakunk és soha nem beszélgettem "idegenekkel". Erre lemegyek sétálni egy kölyök qttyal és 1 órát beszélgettem hol ezzel hol azzal:)))Lehet, hogy legközelebb a gazdit nem ismerem meg de a qtyáját az tuti:))

 Pamacsról  egy kép:  

Kellemes hétvégét!!!!!!!!

címkék: