Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Leszokás a dohányzásról

Life of Budapest

 Olvasva: 1553 alkalommal


Leszokás a dohányzásról


Leszokás a dohányzásról - MSZP vs Fidesz

 

Itt a Macoszon van egy fórum téma címe : Leszokás a dohányzásról a cigiről. Illetve volt egy szavazás, melyben azt kérdezék:Mit kellene tenni a dohányzás visszaszorítására? Nos ezeken a beírásokon és kommenteken illetve az életből vett tapasztalataimon gondolkodtam el.

 

Teljesen olyanok a dohányosok és a nem dohányosok, mint az MSZP és a Fidesz szavazók. Már a törzymagra gondolok. Egyszerűen nem hajlandóak megérteni a másikat. A szavazás altt vannak a hozzászólások. Így nyilatkozott egy dohányos:

 

"Hagyjäk beken a bagosokat.Mindem ember szabad valasztasa hogy bagozik-e vagy sem.Most mar kezd eleg röhejesse välni ez a cigiellenesseg. Azt meg vegkepp nem gondoltam hogy ennyi nem normalis ember (magyarul bunko) el magyarorszagon "

 

Erre válaszul egy anti nikotiniosta, aki a "minden dohányos gyilkos és rabló" nick névvel lépett be ezt írja:

 

"Bagó, tudod, ha magadat gyilkolod, az nem érdekes, hiszen az ilyen emberek, mint Te, nem baj, ha fogynak. Csak tudod az a baj, hogy afüstöddel mérgezed a körülötted élőket, tehát gyilkos vagy. Azzal, hogy azért, mert te tüdőrákos leszel, az ez én TB pénzemből kezeleki majd, amíg bele nem halsz. Sok milliót költenek majd rád, feleslegesen a helyett, hogy normális emberek életét hosszabítanák meg. Ezért rabló is vagy. És persze egy bunkó, amiért nem érted meg ezt. "

 

No, nem olyan, mint egy MSZP-FIDESZ vita? Vérre megy, mindenki csak a saját igazát hajtja. Szerintetek mi itt az igazság?

 

címkék: