Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

csütörtök

Diabetes Portál

 Olvasva: 1149 alkalommal


csütörtök


Úgy látom jó lenne egy táblázat az élelmiszerek GI értékéről, vagy csak én nem találtam még meg az oldalon?

 

Nagyon hasznos információt ad a GI-érték, mert abból lehet látni, hogy melyik az az élelmiszer, amely hamar és nagy mértékben emeli meg elfogyasztása után a vércukorértéket. Én próbálom messzemenőkig ezt figyelembe venni, s nem is eszem magas GI-értékű élelmiszert.

 

Ma viharos szél és kellemetlen hideg van emiatt. Nem tudom, hogy a cukorbetegség mutat-e összefüggést az évszakokkal és az időjárással? Melyik hogyan hat rá? Keresek erre vonatkozó irodalmat, hátha lesz a net-en.

 

Mennyire veszélyes a 20 feletti éhomi vércukor érték? Hol a kómahatár?

 

Tudom, teli van a blog-om kérdésekkel, de hátha olyan olvassa, aki tudja ezeket, s válaszol, abból pedig mindenki tanulhat.

címkék: