Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Eredmények

Life of Budapest

 Olvasva: 942 alkalommal


Eredmények


Készen van a laboreredmény. Szinte minden tökéletes, kivéve a reggeli éhomi vércukrot, de az nekem soha nem jön össze valami jól, nem igen értem, mért? A hosszú távú vércukrom /3 havi átlag/ viszont jó. S talán ez utóbbi a lényegesebb, ugye? Ki tudja?

 

Köszönhetően a nagyon kevés evésnek, hús teljes elhagyásának, jó a vérzsir, a koleszterin, minden hasonló érték. Csak ajánlani tudom másoknak is a tojást és tejet is fogyasztó vegetariánus étkezést. Igaz, én alapból nem szerettem soha igazán a húst, bennem az erőszak egy fajtáját jelképezi, s sokkal jobb lenne a világ enélkül.

 

Voltam szemészeten, jól megjártam az érzéstelenitővel, mert valamiért allergiás vagyok rá, lezuhant a vérnyomásom, kaptam egy kisebb sokkot sajnos. A pupillatágitó cseppektől viszont nem lett semmi gond, csak nemigen láttam semmit világosban tőlük. Mintha egy vizfüggönyt húztak volna előttem. A szemfenék eredményem kitűnő, semmi nyoma nincs a cukorbetegségnek rajta. El sem hiszem...Tehát ezek alapján jók lehetnek az agyi ereim is.

Még lesz gerinc MRI a baleset nyomai miatt, mivel igen nagy fájdalmaim vannak pár óra után is már, de néha akkor is, ha pár percet ülök, vagy állok. Félő, hogy érintenek a problémák ideggyököt is. Remélem, hogy mégsem.

Nemsokára kell dabetológiára menni, tegnap az asszisztenső azt mondta, hogy túl kevés a napi 50 mg CH. Nem tudom...De egyelőre ezek a lehetőségeim. Az is ártalmas, ha alig eszem? Úgyis fogyni kell. Sok kérdés merül fel bennem...

címkék: