Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Újjé(v)!

Life of Budapest

 Olvasva: 829 alkalommal


Újjé(v)!


BÚÉK mindenkinek! Én állati jól érzem magam, bár ez volt az első szilveszterem, amikor nem ittam alkoholt és direkt nem fogadtam meg semmit… viszont megszegtem az új fogyókúrám összes szabályát. Arra kell (kéne) figyelni, és szigorúan be-(kéne)-tartani, hogy bizonyos ételeket bizonyos napszakokban, óráig ehetek. Igen ám, de az én éhségem nem ismeri az órát! Éjfélkor megettem három csokis masnit, de pszt!


A napokban kipróbáltam a teljes kiőrlésű búzából készült, förmedvény, íz-mentes, barna színű tésztát, és nem jött be. Papír íze volt, és rágtam, csak rágtam… Ja, de kenyeret sütöttem magunknak, bio-teljes-kiőrlésű búzából. A lányok elrágcsálják, a nagyobbiknak kifejezetten ízlett. Szalonnát evett hozzá…
A férjem kijelentette, hogy nem neki van 2-es diabetesze, hanem nekem, úgyhogy bocsássak meg, ő a fehér kenyeret választja… Nekem ízlik. Mármint a kenyér. Úgyhogy délig eszem kenyeret is. A rém-unalmas salátákhoz rengeteg-féle öntetet (szigorúan cukor-menteset) kotyvasztok. Majd meglátjuk, hatásos-e ez az új diéta. Egyébként nem nagyon potyognak a kilóim, valahogy stagnálok. Viszont ez az új 2in1 gyógyszer meg kell állapítanom, hogy nagyon hatásos. Tökkkkéletes a cukorszintem!!! (És nem is drága.)

címkék: