Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Kreisz Andrea önéletrajz, dietetikus

Life of Budapest

Kreisz Andrea dietetikus

Kreisz Andrea dietetikus

Cím:
E-mail:
Weblap: http://www.andrea78.eoldal.hu/oldal/bevezeto
Asztalfoglalás:

Kreisz Andreának hívnak, 1978-ban születtem.

   A Pécsi Tudomány Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán szereztem dietetikusi és élelmezésvezetői diplomát. A főiskolás évek alatt jeles átlagot vittem és jelesre diplomáztam. Diplomamunkámat egy ritka, a főiskolán sem oktatott betegség, az akut porphyria dietoterápiájából írtam. A főiskolát megelőzően is egészségügyi iskolákat végeztem. Először a Felnőtt Ápoló, majd a Fizioterápiás Szakasszisztens végzetséget szereztem meg.

   Kezdő dietetikusként a Szent Imre Kórház Diabetológiai osztályán helyezkedtem el, majd a Csepeli Egészségügyi Szolgálat Diabetológiájára kerültem, ahol az ország egyik legjobb diabetológiai csapatának a tagja lettem. Elmondhatom ezért, hogy kiemelt területem a cukorbetegség, terhességi diabétesz, PCO (policisztás ovárium szindróma) dietoterápiája. Feladatom a betegek egyéni és/vagy csoportos oktatása, diétás nyomon követése, ellenőrzése és szükség szerint egyéni étrendek összeállítása.

   Jelenleg kislányommal vagyok otthon, de továbbra is foglalkozom a dietetikával. A dietetika számomra nem egy munka, hanem a hivatásom, hobbym! Rendszeresen járok továbbképzésekre, konferenciákra (nem a pontszámokért!), olvasok szakmai lapokat. Tagja vagyok a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének, a Magyar Diabetes Társaságnak és most csatlakoztam az Elhízás Tudományi Társasághoz.

   „Belekóstolok” sok mindenbe, ami a szakmámmal kapcsolatos lehet. Cikkeket írok magazinoknak és egy cukorbeteg honlapnak, állítottam össze étrendet szociális otthonnak, egészségnapokon veszek részt. Tartottam előadásokat és amire a legbüszkébb vagyok, hogy immár harmadik éve egy orvos továbbképzésen, gyakorlati vezető lehettek.
címkék: