Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mészáros Ildikó okleveles dietetikus, táplálkozási tanácsadó, addiktológiai konzultáns, wellness és spa menedzser

Life of Budapest

Mészáros Ildikó dietetikus

Mészáros Ildikó dietetikus

Cím: Budapest
E-mail: dietetika@dietetika-eletmod.hu
Weblap: http://www.dietetika-eletmod.hu
Asztalfoglalás:

Mészáros Ildikó

    • okleveles dietetikus,
    • táplálkozási tanácsadó,
    • addiktológiai konzultáns,
    • wellness és spa menedzser.

Képzettségeim

Az egészséges táplálkozás gyakorlata iránti érdeklődésem vezetett az Egészségügyi Főiskola dietetikus szakára, ahol 1997-ben szereztem dietetikusi diplomát.  Ez a diploma hazánkban elismerten a legmagasabb fokú képzettséget és kompetenciát jelenti a táplálkozástudomány (prevenció, klinikai dietoterápia, közétkeztetés) terén. További képzés keretében a Főiskolán addiktológia konzultáns diplomát is szereztem, amivel olyan konzultációs technikákat és módszereket sikerült elsajátítanom, amely a későbbiekben segítségemre volt a klienseknél a szükséges életmódbeli-, étrendi változtatásoknál a motiváció felkeltésében és fenntartásában, így az eredményesebb konzultációban, tanácsadásban.

2007-ben az IWI - Európa Wellness Oktatási Központban wellness menedzseri képzettséget szereztem, mivel a mai kor egyik legnagyobb kihívásának az egészségtudatos magatartás kialakítását és az egészségmegőrzést tartom.  Ehhez kínál a wellness életmód többek között az egészséges táplálkozás kialakításával megfelelő alternatívákat.

 

Szakmai tapasztalataim

Dietetikusi gyakorlatot először az egészségügyben, mint terápiás dietetikus szereztem, a különböző belgyógyászati betegségek dietoterápiája, az étrendek egyéni és csoportos konzultációkon való megismertetése, és az étrendtervezés terén.


Később a Tisztiorvosi Szolgálatnál (ÁNTSZ) lehetőségem nyílt az egészségfejlesztés területén, mint prevenciós dietetikus is gyakorlati tapasztalatokat szereznem. Részt vettem többek között lakossági és iskolai táplálkozási programok, valamint vállalati egészségfejlesztési programok kidolgozásában és menedzselésében, továbbá egészségügyi rendezvények keretében prezentációk, dietetikai konzultációk tartásában.


Az elmúlt évek során, mint vállalkozó dietetikus számos médium (TV2, Maxima, Spektrum televízió) valamint egy magánorvosi cég és egy fitness terem táplálkozási és dietetikai szaktanácsadója voltam.
címkék: