Nyírfacukor 1000g
Leírás
– Glikémiás index: 7
– Alacsonyan tartja és stabilizálja a vércukorszintet
– Csökkentheti a test inzulinszükségletét
A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.
Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.
A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:
-
Enyhíti a természetellenes éhségérzetet
-
Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat
-
Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést
-
Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet
-
Nem növeli a test inzulin szükségletét
-
Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom
-
Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést
-
Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben
-
Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is
-
Lúgosító, méregtelenítő hatású
-
Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását