Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Nyírfacukor 250 g

Diabetes Portál

Nyírfacukor 250 g

Nyírfacukor 250 g

Leírás

 

– Glikémiás index: 7

– Alacsonyan tartja és stabilizálja a vércukorszintet

– Csökkentheti a test inzulinszükségletét

 

 

A nyírfacukor fehér, édes, kristályos szénhidrát, egy természetes cukorféle. Íze, megjelenése szinte teljesen azonos a hagyományos kristálycukoréval, az emberi szervezetre gyakorolt élettani hatása viszont épp az ellenkezője. A nyírfacukor fogyasztása önmagában nem vezet elhízáshoz, jótékony hatással van fogainkra, lúgosítja szervezetünket, nem kell inzulin a hasznosításhoz, gyorsítja az emésztési folyamatokat és segíti a kiválasztást.

Felnőttek, gyermekek, cukorbetegek, várandós kismamák, fogyni vágyók és candida-diétán lévők is egyaránt biztonsággal fogyaszthatják.

A nyírfacukor előnyei/tulajdonságai:

  • Enyhíti a természetellenes éhségérzetet

  • Csökkenti a cukor és szénhidrát iránti vágyat

  • Elősegíti az emésztési folyamatokat, gátolja a székrekedést

  • Alacsonyan tartja és segít stabilizálni a vércukorszintet

  • Nem növeli a test inzulin szükségletét

  • Alacsony kalória és felszívódó szénhidrát tartalom

  • Lassítja a fogszuvasodást, a fogkőképződést, csökkenti a lepedékképződést

  • Nem táplálja a kártékony baktériumokat szervezetünkben

  • Igazoltan használható a gombás fertőzések, a Candida esetén is

  • Lúgosító, méregtelenítő hatású

  • Elősegíti a kalcium és B vitaminok felszívódását




címkék: