Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Végvári cukrászda cím, elérhetőség

Life of Budapest

Végvári cukrászda

Végvári cukrászda

Cím: 1174 Budapest, Baross u. 49.
E-mail: info@vegvaricukraszda.hu
Weblap: http://vegvaricukraszda.hu/
Asztalfoglalás:

Cukrászdánk Budapest egyik legnagyobb kerületében, Rákoshegyen található.
A környéken lakó és itt pihenő emberek körében hamar ismertté és kedveltté vált a Végvári cukrászda, melyben családias hangulattal és házi jellegű süteményekkel várjuk vendégeinket a hét minden napján, már  50 éve.
Az üzlet neve a nagyszüleink öröksége. Üzletvezető, Hajduk Barna cukrászmester munkatársai segítségével megpróbálja saját elképzelései szerint alakítani a termékválasztékot, ami folyamatosan bővül.

 

Ebben természetesen kedves Vendégeink is közreműködnek, kiknek szinte minden igényét, kívánságát megpróbáljuk a legnagyobb odafigyeléssel teljesíteni.
A vállalkozásunkat végig családtagok üzemeltették, míg nem 1993-ban, mint harmadik generáció cukrász nemzedék lehetőségünk nyílt a meglévő cukrászda mellett egy újabb nyitására Rákoskeresztúr központjában.

A cukrászda klasszikus süteményválasztéka és fagylaltkelyhei mellett kínálunk diabetikus édességeket is. Az üzleteink hangulata fiatalos és barátságos. Kedves, udvarias és gyors kiszolgálással állunk Vásárlóink rendelkezésére. Széles választékunk mellett figurális és alkalmi tortáinkkal szinte mindenki álmát teljesítjük. Minden egyes torta rugalmasan, Vásárlóink kívánsága szerint készül. Közel 100 féle süteményt kínálunk vendégeinknek, akik "nagyanyáink" házias sütemény alapanyagai és ízei mellett új, eddig még nem ismert nevekkel és süteménykülönlegességekkel is találkozhatnak nálunk. Az extrém ajánlatok kedvelői, figura alakú tortáinkból rendelhetnek.
címkék: