Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Zrínyi utcai cukrászüzem cím, elérhetőség

Diabetes Portál

Zrínyi utcai cuki

Zrínyi utcai cukrászüzem

Cím: 8000 Székesfehérvár, Zrínyi utca 1.
E-mail: zricuk@t-online.hu
Weblap: http://www.zrinyicuki.hu/
Asztalfoglalás:

"Jaj de jó, a habos sütemény..." énekelték a népszerű korabeli slágerben. Jó bizony, ha jól készítik tudja ezt mindenki, aki egyszer rákapott a finom cukrászsüteményekre, a friss pogácsára, a mutatós, ízletes tortákra.

Régebben hagyomány volt, hogy a gyerek sikeres vizsgáját, a nagymama nevenapját, a házassági évfordulót cukrászdában ünnepelték a családok. Sajnos a mai rohanó világban egyre kevesebb idő marad arra, hogy akár óráig is elüldögéljünk egy-egy szelet édes csemege mellett, egy hangulatos cukrászdában.

A finom süteményekkel együtt azonban békebeli cukrászdai hangulatot is hazavihetjük otthonunkba, vagy a családi ünnepekre: ebben nyújt segítséget Székesfehérvár közel negyven éve ismert és közkedvelt cukrászüzeme, a Zrínyi utcai, amely a megye egyik legnagyob ilyen jellegü intézménye. Tizennégy hozzáértő és lelkes cukrász dolgozik azon, hogy a vásárlóink a hét minden napján - természetesen vasárnap is - frissen vásárolhassák meg az általuk leginkább kedvelt cukrászkészítményeket az üzem melletti mintaboltban, mely visonteladókat is szeretettel fogad annak érdekében, hogy a cukrászat termékei minél szélesebb körben hozzáférhetőek legyenek. A negyven féle szeletáru, a különféle teasütemények és a klasszikus sajtos pogácsa mellett harminc különböző dísztorta közül választhatnak katalógus alapján a vásárlóink , akiknek arra is módjuk van hogy nagyobb megrendeléseiket a megye területén házhoz szállítassák a cukrászüzem saját hütőkocsiján. De arra is fel vagyunk készülve, hogy az egyéni elképzeléseket, a legkülönösebb kívánságokat is teljesítsük legfeljebb 3 nap alatt. Aki egyszer megkostólja termékeinket és igénybe veszi szolgáltatásainkat, minden bizonnyal törzsvendégünk marad, s előbb-utóbb megkostólja a Zrínyi utcai cukrászüzem országos hírnévre szert tett "találmányát" a mogyoró és párizsi krémmel töltött Vörösmarty csemegét, amellyel manapság már sok helyen találkozhatunk az országban.
címkék: