Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Üdvözlöm! 25 hetes kismama vagyok és a terheléses vércukrom magas lett. Éhgyomorra 4,6 ; terhelés után egy órával 11,1 ; kettő óra után pedig 9,7. A védőnőm diétát írt elő. A kérdésem, milyen ételeket ehetek, miket nem illetve amit nem azt mivel tudom hel

Life of Budapest

Online tanácsadás


Cseri-Holzmann Brigitta profilképe

Cseri-Holzmann Brigitta

Dietetika-Diabetológia > Dietetika-Diabetológia


Kérdés feltevése

Kérdés:


Kérdést felvető neve: Danyiné Bene Viktória


Üdvözlöm! 25 hetes kismama vagyok és a terheléses vércukrom magas lett. Éhgyomorra 4,6 ; terhelés után egy órával 11,1 ; kettő óra után pedig 9,7. A védőnőm diétát írt elő. A kérdésem, milyen ételeket ehetek, miket nem illetve amit nem azt mivel tudom helyettesíteni. Csokit, sütit, tésztát már nem eszek, a fehér kenyeret teljes kiőrlésűvel, a margarint teavajjal, a cukrot pedig édesítőszerrel helyettesítem. Gyümölcsöt és zöldséget naponta eszek. Miket ajánl még ahhoz, hogy a diétám hatásos legyen? Válaszát előre is köszönöm: ViktóriaVálasz:


Kedves Viktória!

 

Köszönöm levelét.

Azt kell, hogy mondjam, hogy értékei igen magasak, úgyhogy a diétát nagyon komolyan kellene vennie.

Ahhoz, hogy Önnek személyre szabott tanácsokat tudjak adni szükségem lenne egy sor információra. Ezek egyeztetése - úgy gondolom - nem lehet publikus, tehát ha azt szeretné, hogy segítsek, kérem keressen meg.

 

Üdvözlettel és minden jót kívánva:

Cseri-Holzmann Brigitta

dietetikuscímkék: