Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Hatékony a gyógyszer?

Life of Budapest

 Olvasva: 893 alkalommal


Hatékony a gyógyszer?


Meforal 1000-es gyógyszert kaptam 5 napja. 3x felet kell szednem hétfőig, majd 3x egészet. Egyelőre nem vitte le a magas cukromat jelentősen. Jövő héten kapok még egy gyógyszert mellé. (a nevét nem tudom, mert amikor fel akarta írni a doki, épp lefagyott a számítógép rendszerük, és majd csak jövő pénteken írja fel)
5-6 hete mikor felmerült a cukorbetegség gyanúja az első teljes laboreredményen 21 volt a cukrom. Mostanában 8-12 körül mérek.
Ami érdekes-, és aminek ürülök,- a vérnyomásom viszont kezd lefelé menni. Hogy ez a diétának, a fogyásnak (-14 kg) vagy a vércukorcsökkenésnek köszönhető, azt nem tudom, de jó érzés. Valószínű mindezek együttesének.

22-én megyek az urológiai problémámat megoldó kisműtétre. Hát nem mondom, hogy nagyon várom. Szívesen kihagynám! Még mindig idegesít a cukorbetegség ezen „mellékhatása”. Egy hónappal ezelőtt még fogalmam nem volt, hogy ilyen létezik. Azt hittem,- akár csak a legtöbb ember,- a fitymaszűkület csak újszülötteknél van, és az könnyen orvosolható. Hogy felnőtteknél is kialakulhat, az eszembe nem jutott soha.
(Amúgy persze, hogy maszek alapon mentem urológushoz, hiszen közel 1,5 hónapos a várólista sztk alapon. Persze a műtét az kórházban lesz tb alapon, csak a borítékba kell tenni némi „aprót”. Utána érdeklődtem több magánklinikán, mindegyik kb. 100-120 ezer forintért csinálná meg. Az egyik még 200 ezret is elkér érte. :-o

Tegnap sétáltunk a családdal. A legkisebbik királyfi kapott egy gombóc fagyit ostyarúddal. Nehéz volt megállni, ne egyek a kedvenc fagyizóm gombócaiból. :-( Kifogom próbálni az Algida light fagyiját (ha kapok valahol). Persze csak mértékkel. :-)

címkék: