Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Színes hírek cukorbetegeknek, bulvár információk. Minden, ami a cukorbetegeket is érint és szórakoztat.

Life of Budapest


Cukorbetegséggel kapcsolatos színes hírek

Cukorbetegséggel kapcsolatos érdekességek

Itt mindent megtalálsz, ami érdekes lehet egy cukorbetegnek. Legyen szó különleges hírekről, cukorbeteg celebekről, hírességekről és azok tanácsairól. A diabétesz egyre inkább csak terjed a modern világban, ezért minden cukorbeteg érdeke, hogy pszichikailag jól érezze magát, hiszen ez nagyon sokat segíthet a betegségben és az inzulinrezisztenciában. 

Görcsölő láb - lábgörcs

Görcsöl a lábad éjszaka?

2018.04.09.

Szoktál arra ébredni, hogy kínzó lábgörcsöd van az éjszaka kellős közepén? Most megmutatjuk az okokat és, hogy hogyan tudod megszüntetni ezt a fájdalmat örökre!

Cukorbetegség agyban dől el

Agyban tesszük magunkat cukorbeteggé!

2018.03.26.

Dr. Michael W. Schwartz, a University of Washington in Seattle Diabétesz Centrumának igazgatója azt állítja, hogy agyban döntjük el, hogy cukorbetegek leszünk-e vagy sem!

Alvás hiánya cukorbetegséget okozhat

A nem megfelelő minőségű alvás okozhat cukorbetegséget!

2018.03.05.

Az alvásra óriási szükség van ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk mentálisan és fizikálisan. Az alváshiány nem csak cukorbetegséget okozhat, más betegséget is!

Apple Watch okosóra - diabétesz, cukorbetegség

Apple Watch okosóra, mely felismeri a diabétesz korai tüneteit is!

2018.02.16.

Az Apple Watch okosóra jelenleg még nem hivatalos orvosi eszköz, viszont 463 esetben felismerte már a diabétesz tüneteit olyanoknál, akik nem tudták, hogy cukorbetegek!

Intő jelek, hogy sok cukrot vittél szervezetedbe

8 intő jel, hogy túl sok cukrot viszel szervezetedbe

2017.11.18.

Ha ezeket az intő jeleket észleled magadon, akkor már biztos lehetsz, hogy túl sok cukrot vittél szervezetedbe és vigyáznod kell, mert hamarosan gondod lesz belőle!

Mítosz, tévhit a cukorbetegséggel kapcsolatban

7 cukorbetegség mítosz, amiket nem szabadna elhinned

2017.09.08.

Naponta 5000 új cukorbeteget diagnosztizálnak szerte a világban, de hiába, hogy ilyen elterjedt betegség, még most is számos tévhit van a cukorbetegséggel kapcsolatban

Légszennyezettség és a cukorbetegség

A légszennyezettség és a 2-es típusú cukorbetegség kapcsolata

2017.08.31.

Az emberek lakhelyének környezete és a keresetük magyarázatot adhat a 2-es típusú cukorbetegség és a légszennyezettség közötti kapcsolatokra. Érdekes eredmények

Cukorbetegség kutatás

Magyar kutatók nagy lépése

2017.07.20.

Csak Magyarországon több mint félmillió cukorbetegségben szenvedőn segíthet az a kísérleti fázisban lévő hatóanyag, amely az érrendszeri és...

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google

2017.06.15.

Okoskontaktlencsét fejleszt a Google. Ahogy az egy informatikai cégtől elvárható, nem látásjavító eszköznek szánják, hanem egy, a cukorbetegeknek szánt kiegészítőről, amivel mérhetik a vércukorszintjüket.

2/11

címkék: