Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

eddigi szurik száma 90:D

Life of Budapest

 Olvasva: 1122 alkalommal


eddigi szurik száma 90:D


Kedves hozzászólók!Azt gondolom mindenképp kell irnom válaszul pár sort, és ezzel egyben folyatatom kis történetemet!

gargantua!

Igen igen kicsit elböktem és igazad van gargantua, 1600kcal a napim!

Ma már 18. napja hogy beteg vagyok és ma is ujjabb erőre kaptam, mert eldöntöttem hogy mindent megteszek azért hogy a cukromat kordában tartsam!AKAROM hoggy sikerüljön! Jah és a sajnáltatásrol csak annyit hogy igazad van!nem szeretném hogy sajnáljanak mert ugyanolyan vagyko mint a többi ember, talán annyiban különbözök hogy jobban odafigyelek magamra...És azt hallottam ma ...Az egyik ismerősöm azt mondta nekem hogy:"Milyen rosz lehet ilyen nem normális életet élni"...hát ez azért durva mert ha belegondolok igenis ez a normális..:egészséges étkezés, sport...cask az a fránya szuri nem kéne oda!

Éva!

Szerintem sürgősen keress egy olyan orvos, aki ért a dologhoz!!!!!De amilyen gyorsan lehet mert...elmesélem hogy nálam hogy történt ez jo?:

1 évvel ezelött magas pulzusra panaszkodtam, és minden virust összeszedtem...elmentem kivizsgáltatni, és megállapították a szívultrahangon hogy a jobb oldali billentyűm egy kicsit ...hogyismondjam...lusta:)

Aztán vérvételek, ekg...miegymás, és jött a terheléses vércukormérés ahol 120 perc mulva 17,5 volt a cukrom amikor is 6 és 8 közé kellett volna visszaállnia!

Háziorvos legyintett...pici gond, apu ugyis tudja(mint már mondtam ő 15 éve beteg) ne igyak szörpiket, ne egyek csokit egyszoval diéta és miegymás és nem lesz semmi gond!

És én kis naivan hagytam annyiban a dolgot!Szerencsétlenségemre...igaz ha akkor továbbmegyek a dologgal akkor is csak annyival lennék most előrébb hogy 1 éve "lőném" magam, mivel már akkor is megvolt a baj...de az csak most derült ki hogy mi is volt az, amit a háziorvos a kis ekg-jén nem vett észre...

Szóval pár napja tudtam meg  hogy persze bennem volt a hajlam apukám miatt, de mégsem emiatt lettem cukorbeteg hanem a következő történt:

A folyamatos vírusok, megfázások, megbetegedések egy pajzsmirigygyulladáshoz vezettek...mint tudjuk a pajzsmirigy és a hasnyálmirigy nagyon szros kapcsolatban van egymással, és ez a gyulladás idézte elő a bajt, szépen lassan legyengitette az én kedves hasnyálmirigyemet...és egy visszafordíthatatlan gyengülés következett be..

Hab a tortán hogy 10.én megyek vissza a dokihoz, és megszurják a nyakamat, hogy kenetet vegyenek belöle mert elhaltak részek a jobb oldali részből, és nem termel elég hormont...valószínüleg kapok arra is egy gyogyszert de ez legyen már a legkisebb gondom...elkísér ez is:)mint az én kis penjeim:)

A gyogyszerröl pedig annyit Éva...amit a háziorvosod ajánlott, lehet hogy a te esetedben nem a legjobb dolog!Nekem is rögtön a szurit javasolták, mert mondták hogy a gyogyszer az mégjobban legyengíti a szervet, és ugymond kierőszakolja belőle a szuszt!Míg inzulin segítségével kap egy pluszt, amitőöl ö még mindig megtermeli ugyanazt a mennyiséget, csak nincs folyamatossan pesztrálva!Én ezt igy látom a magam nyelvezetén:):):)

Mindenképp azt javasolom neked hogy menny el egy szakorvoshoz!!!!Kérlek!Magadért!

 

címkék: