Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel!
Forrás: hazipatika.hu
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!
Mi is a szánhidrát? Miért félünk tőle annyira? A finomított élelmiszerekkel (és nem csak a szénhidrátokkal) az a baj, hogy nagyon kevés emésztést kívánnak meg a szervezetünktől, ezért túl gyorsan emelkedik meg a vércukorszintünk. Cikkünkből midnent megtudhatsz a helyes táplálkozásról.
Forrás: hazipatika.hu
A bőr szederjes-lilás elszíneződése, amely különösen az ajkakon és az ujjak végein... Tovább
A laktáz enzim, amely a vékonybélben termelődik. A laktáz nevű diszacharidot-amely a tejben,... Tovább
Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Szavazatok száma:
Átlagos értékelés: 0.0