
4. Csokoládé
Örömhír a csokirajongóknak, hogy az étcsokoládé többek között a koleszterinszintet is javítja. Célszerű a mesterséges édesítőktől és tejtermékektől mentes, minél magasabb kakaótartalmú fajtákat választani.
Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!
A tartósan magas koleszterinszint többek között azért veszélyes, mert az érelmeszesedés kialakulásának első számú kockázati tényezője. A koleszterinszint általában sikeresen csökkenthető étrendi és életmódbeli változtatásokkal: a zöldségekben, gyümölcsökben és teljes kiőrlésű gabonafélékben gazdag táplálkozás, rendszeres testmozgás, valamint a stressz csökkentése jótékonyan hat a koleszterinszintre.
Örömhír a csokirajongóknak, hogy az étcsokoládé többek között a koleszterinszintet is javítja. Célszerű a mesterséges édesítőktől és tejtermékektől mentes, minél magasabb kakaótartalmú fajtákat választani.
A bioflavonoidok, mint másodlagos zöldségek, egy 60.000-100.000 féle anyagból álló csoportot... Tovább
Az agyi erek elzáródása vagy megrepedése következtében fellépő tünetegyüttes, amelynek... Tovább
Hasznos volt számodra ez a cikk?
Mondd el mennyire!
Szavazatok száma:
Átlagos értékelés: 0.0