Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A cukorbetegség egyik legjobb gyógyszere és ellenszere a sportolás, mozgás és sport rovat cukorbetegeknek, cukorbetegség ellen

Diabetes Portál


Mozgás és sport

A terápiás kollagén

Kollagén

2019.07.25.

Érdekel mi is az a kollagén? Tudod, de nem vagy benne biztos, hogy kéne neked? Írtunk pár hasznos információt róla, ami biztosan segít eldönteni, hogy mi is a helyzet vele.

Ízületi védelem

Ízület védelem

2019.07.18.

Fájdalmas a járás? Alig tud lábra állni vagy sokszor kattog a válla? Ízületi problémákkal küzd? Egyáltalán hallott bármit az ízületekről eddig?

Jóga

Jóga- nem csak mozgás, ez életforma

2019.06.26.

Szeretnél hajlékony lenni? Szeretnél megismerkedni egy olyan sporttal, ami nem csak a testedet formája, hanem a lelkedet is? 

Kirándulás veszélyei

5 dolog, ami miatt veszélyben lehetsz egy kirándulás során - készülj fel időben!

2018.05.18.

Ez a cikk azoknak készült, akik el szeretnék hagyni egy kicsit a várost és belevetnék magukat a természetbe. 5 dolog, ami könnyedén tönkreteheti a kirándulást!

Mozogj, hogy vérnyomásod optimális legyen

Mozogj, hogy optimális legyen a vérnyomásod

2016.04.08.

A magas vérnyomás csökkenthető az életmódváltással és a rendszeres mozgással. Mielőtt valaki a magas vérnyomást a genetikára fogná, vizsgálja meg az életmódját először is.

Rejt

8 dolog, mielőtt nekivágnál a rendszeres mozgásnak!

2016.02.12.

Sokan, és itt most nem csak a cukorbetegekre gondolok, minden előzetes felkészülés nélkül belevetik magukat az edzésekbe a mozgásba. Főleg az olyan sportok esetében jellemző ez, mint a futás. Ne kapkodj hanem készülj fel...

A fogyás valószínűsége

Mennyi a valószínűsége annak, hogy egy elhízott személy lefogyhat?

2015.10.01.

Jól ismert szinte mindenki számára, mennyire nehéz egy elhízott embernek a testsúlyát normalizálni, vagy akár csak néhány kg-mal csökkenteni.

Csináld végig ezt az edzéstervet és végezd heti több alkalommal, hogy még egészségesebb legyél

Otthoni testedzés, az egészségért!

2015.09.21.

Azt gondolod, nem fér már bele a napodba a testmozgás? Mutatunk neked egy olyan edzésprogramot, melyet könnyen beilleszthetsz a mindennapjaidba. Csupán 10 perc, melyet végezz el hetente 3-4 alkalommal és észreveszed majd magadon a...

Sport és cukorbetegség

Tényleg hasznos a fokozott testmozgás 2-es típusú cukorbetegek számára?

2015.08.18.

Eléggé elfogadott nézet, melyet mi is vallunk, hogy a fizikai aktivitás fokozása, valamely spot tevékenység rendszeres űzése, egyértelműen előnyös cukorbetegek számára. Egy új, Texasban a dallasi egyetemen...

1/4

címkék: